top of page

Vervaet

Uitnodiging: AGRITECHNICA 2019

In November 2019 was het tijd de AGRITECHNICA 2019! Het 2-jaarlijkse evenement dat de beurshallen op het Messegelände Hannover vult met honderden tractoren, oogsttechniek, zaaitechniek, mesttechniek, bandenleveranciers, robotica, futuristische concepten en nog veel meer vanuit 2800* beursstands. En daarnaast ruim 446.000* bezoekers vanuit overal ter wereld die komen kijken op DE grootste beurs van de Agrarische sector!

Het ontstaan van de foto:

Vanuit Vervaet was er wederom een knallende stand ontworpen, waarbij 2 vernieuwde machines aanwezig waren, de nieuwe Q-series bietenrooier en de Vervaet Hydro Trike 5×5. Alle fabrikanten van groot tot klein willen het uiterste halen uit deze beurs, uiteraard behoort daar een uitnodiging bij die via alle kanalen naar klant of relatie verspreid kan worden. Daarbij kwam een Vervaet rood-drankje, want waarom geen leuk ”aandenken” aan de stand van Vervaet?

Tijdens een bezoek aan de fabriek van Frans Vervaet BV werd er gevraagd of ik een uitnodiging, voor op de Social Media kanalen van Vervaet, wilde maken voor de aankomende AGRITECHNICA! Zo werd er een groot aantal van het speciale Vervaet drankje op een professionele fotostandaard geplaatst (lees: pallet). Voeg hier een 35 tal Vervaet Hydro Trike chassis aan toe EN! de foto is daar!

 

Over Vervaet:

Begonnen als reparatiegarage van alles met een motor en later ook als dealer van John Deere tractoren, levert Frans Vervaet BV vandaag de dag alleen nog haar eigen producten. De Hydro Trike zelfrijders voor het uitrijden van zowel vaste- als vloeibare mest en de EVO en Q-series voor de bietenoogst.

Wilt u ook foto's voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page