top of page

J. bogers

Opzetten Facebook bedrijfspagina

Het ontstaan van de bedrijfspagina:

Door de digitalisering van de agrarische sector komen steeds meer bedrijven met een eigen pagina op de platformen Facebook en Instagram, zo kwam ook J. Bogers van Dienstverleningen & Akkerbouwbedrijf J. Bogers met de vraag of er een Facebookpagina voor het bedrijf gerealiseerd kon worden. Het opzetten van een Facebookpagina is geen lastig iets, echter is het creëren van een onderhoudsarme en goed functionerende pagina wel een fijn iets voor de meeste bedrijven, aangezien er nog genoeg ander werk te doen is.

FB pagina.jpg

Door middel van de juiste inzet van social media kanalen binnen de bedrijfsvoering biedt u actuele informatie voor (toekomstige-)klanten en relaties. Door aan te geven waar het bedrijf gevestigd is, de diensten die u als bedrijf aanbied en up-to-date beeldmateriaal om uw machinepark en mogelijkheden zichtbaar te maken. Maar ook om contactmogelijkheden zoals telefoon en e-mail te vinden, zodat uw klanten en relaties op elk gewenst moment bij u terecht kunnen voor (aan)vragen.

Het ontstaan van de foto’s:

Het was de tijd van het jaar om het graszaad te dorsen en daarna wordt al het product opgerugt en tot kleine pakken verwerkt. Zo werd allereerst de John Deere 1640 en de John Deere 456 A kleinpakkenpers op de foto gezet, waarna de transportcombinatie van een John Deere 3650 en zijn VAIA NL28 3-asser kiepkar ook werd gefotografeerd.

Over Agrarische Dienstverlening & Akkerbouwbedrijf J. Bogers:

Agrarische Dienstverlening & Akkerbouwbedrijf J. Bogers is een bedrijf dat zich bezig houdt met diverse dienstverleningen, waaronder het bespuiten van gewassen, klein pakken persen en transport van gewassen?

Wilt u ook foto's voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page