top of page
DSC_4123.jpg

Contentcreator

U bent op zoek naar iemand die op een regelmatige basis beeldmateriaal kan leveren voor uw agrarisch loon- akker- of veebedrijf? Bijvoorbeeld voor uw Website of een Social media kanaal als Facebook of Instagram?

Ook dan kunt u uiteraard een bericht sturen!

DSC_2183 3000x2000.jpg

Jubileum cadeau’s

U heeft (een) collega(‘s) of werknemer(s) die binnenkort een jubileum te vieren hebben? En u zoekt nog een origineel cadeau? Misschien kan ik een mooie fotoreportage maken van/met uw medewerker(s) en zorgen voor een passende fotoafdruk op een van de producten uit de webwinkel om een onvergetelijke herinnering te kunnen geven!

Ik zou u graag helpen bij het realiseren van uw plannen.

DSC_2572 3000x2000.jpg

Beeldmateriaal nieuwe diensten of machines

Uw machinepark wordt uitgebreid met een nieuwe machine of werktuig, u wilt deze machine graag presenteren en uw klanten op de hoogte brengen? Of u bied een nieuwe dienst aan of start met een nieuwe bedrijfstak en wilt dit aan uw klanten presenteren?

Ik zou u graag helpen bij het realiseren van uw plannen.

DSC_3265.jpg

Beeldmateriaal voor reclame uitingen

U bent landbouw fabrikant of mechanisatiedealer en u wilt beeldmateriaal voor reclamedoeleinden van uw merk(en) zodat uw machines en diensten op de door u gewenste manier gepresenteerd kunnen worden. Misschien wilt u het beeldmateriaal ook gebruik voor uw social media kanalen.

Ik zie graag uw bericht tegemoet als u dergelijk beeldmateriaal nodig heeft.

bottom of page